Misiunea Eldad in India!

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Publicat in data de: Decembrie 9, 2015 9:35 pm

Locatie: Timisoara, Timis, Romania

Misiunea Eldad in India!


 


 


Ne bucuram ca in ciuda piedicilor si impotrivirilor diavolului,Dumnezeu isi face lucrarea!


Nu ca noi am fi meritat sa fim aici in India,ci pentru ca Harul Sau e atat de mare!


Aceasta biserica a fost inundata si prin Harul Dumnului am reusit sa ajungem si acolo sprijinindu’i pe frati!


 


 


Tot prin Harul si indurarea Sa am oragnizat o cruciada,adica un sir de evanghelizari in aer liber,prin intermediul carora putem vorbi oamenilor despre Darul cel mai de pret,Isus Hristos si mantuire!


 


 


 


 


 


 


In felul acesta veneau oamenii sa asculte Evanghelia,cu masini de ascest gen urcati in remorca!


 


Sunt oameni extreme de simpli,iar in pofida saraciei in care traiesc il slujesc pe Dumnezeu cu toata energia si cu toata ravna!


In acest fel suntem primiti de indieni si suntem onorati de fiecare gest simplu facut de ei,pentru ca orice fac arata dragostea Lui Dumnezeu! 


Dupa evanghelizare am organizat o masa de dragoste unde s’au adunat toti sa manance.Mancarea se mananca cu mana,fara nici un fel de tacam.


Misiunea nu este deloc ușoară în India !


În zona aceasta din India umiditatea este aproape 100 %.
De aceea trebuie sa bem apă cel puțin din oră în oră.. Apa pe care o consumam este imbuteliata,din cauza ca apa de acolo e un transmitator de boli.
Peste tot în hotel, în biserici sau în casele lor nu se poate trăi fără aer condiționat și ventilatoare care merg continuu.
Aceasta masinuta este mijlocul nostrum de transport!


 


În această zonă de junglă nu este risc prea mare de malarie deși este plin de țânțari ! Pericolul mare este riscul îmbolnăvirii de hepatita A, B sau C datorita lipsei de igiena de aici. Noi ne rugăm ca sa ne păzească Dumnezeu de boli !


Chiar in prima zi,doua personae au hotarat sa se intoarca cu fata spre Dumnezeu si au marturisit public lucrul acesta in fata a zeci de persoane in apa botezului.


 


 


Rugaciunea dinaintea botezului!


 


 


Botezul a fost intr’un lac din apropiere,lac prin care isi faceau traiul si serpii. 


 


 


Asadar dupa hotararea celor doi sot si sotie am organizat botezul,am intrat in apa si am procedat in comformitate cu Sfanta Scriptura botezandu’i in numele Tatalui,al Fiului si Sfantului Duh!


 


 


Dupa botez pastorul ce a oficiat botezul este imputernicit sa dea un nume nou acelei persoane,astfel in urma botezului acea persoana nu numai ca se dedica cu totul lui Dumnezeu,ci si numele ii e schimbat,iar acest nume nu are valoare doar simbolica ci va fi numele acelei persoane,iar numele persoanelor botezate vor fi de acum Mihai si Cristina!


 


In cultura lor,in general dupa ce o persoana renunta,sau se dezice de Hinduism,acea persoana este exclusa,marginalizata din comunitate si familie dupa caz,asa ca pastoral are o sarcina extreme de grea,el fiind responsabil de credinciosi.


Dupa excluderea din comnunitate si familie persoanele increstinate in cele mai multe cazuri parinti,raman fara un loc de munca.


Pastorul trebuie sa ii ajute sa’si gaseasca un loc de munca,un adapost si Dumnezeu prin dragostea Sa,ii da putere si resurse sa poata sa ajute aceste persoane.


 


 


Multumim Domnului ca a fost cu noi si ne arata cum Mana Lui e lanaga noi!


Fiti parte cu noi prin rugaciune!


 


 


  • Misiunea Eldad in India!
  • Misiunea Eldad in India!
  • Misiunea Eldad in India!
  • Misiunea Eldad in India!

Contacteaza editorul

Lasa un comentariu